Tillbaka

Svebio söker Ekonomiadministratör, Deltid 75 %

Vi söker en ekonomiadministratör med några års erfarenhet från praktiskt ekonomiarbete. Sista ansökningsdag är 2018-09-10.

Svebio, Svenska Bioenergiföreningen, är en intresseorganisation för företag och privatpersoner som är intresserade av miljö och förnybar energi med fokus på bioenergi från skog, åker och hav. I denna tjänst ges du möjlighet att komma in i den spännande och lockande bransch som Svenska Bioenergiföreningen verkar inom. Det är en verksamhet där det händer mycket och där varje medarbetare har en viktig roll i organisationen.


Vi söker en ekonomiadministratör med några års erfarenhet från praktiskt ekonomiarbete. Vi är ett litet företag med tio anställda som driver näringspolitik, konferenser, två tidningar och projektverksamhet. Verksamheten är både svensk och internationell och ekonomiarbetet innefattar därför också internationella frågor. Vi söker en ekonom, gärna med erfarenhet av modern redovisning med automatiserade system.

Befattningens huvudsakliga innehåll är följande:

Hos oss kommer du att ansvara för Svebios ekonomiadministration med arbetsuppgifter som:

  • Ansvar för fakturering, bokföring och sammanställning av Svebios månadsrapporter, delårsrapporter och årsbokslut, inklusive budgetar, prognoser och investeringsuppföljning.
  • Ansvara för personaladministration och lön.
  • Lägga upp projektbudgetar och följa upp att projekten följer budget, samt bidra till att höja den ekonomiska medvetenheten i hela organisationen.
  • Att vara delaktig och stötta vår konferensverksamhet.
  • Ansvara för det praktiska i den dagliga kontorsverksamheten.

Rollen kommer även innehålla andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom verksamheten samt fungera stöttande mot övriga i organisationen.

Befattningens kompetenskrav:

Du som söker bör ha utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller motsvarande, gärna med inriktning på redovisning/revision, och viss arbetslivserfarenhet. Du bör uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt har goda kunskaper inom IT och grundläggande kunskaper i arbetsrätt.

Som person är du noggrann och tänker själv för att lösa olika uppgifter. Vidare ser vi att du har hög grad av servicemedvetenhet och är hjälpsam, tillmötesgående och snabbtänkt. Du är resultat, kostnads- och lönsamhetsmedveten och van att arbeta mot uppställda mål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Vi har tänkt tjänsten som deltid men heltid kan även diskuteras. Placering är på vårt trevliga kontor på Kammakargatan 22, nära Hötorget i Stockholm.

Sista ansökningsdag är 2018-09-10 men skicka den gärna tidigare, vi bearbetar ansökningar kontinuerligt. Skicka ansökan med CV och personligt brev med motivering om varför du vill arbeta med oss och vad du kan bidra med till gustav.melin@svebio.se. Frågor om tjänsten besvaras av VD Gustav Melin, 0705 244400.


OM SVEBIO, Svenska Bioenergiföreningen

Svebio verkar för ett ökat utnyttjande av bioenergi på ett ekonomiskt och miljömässigt optimalt sätt. Svebio talar för goda, teknikneutrala villkor för produktion av bioenergi i Sverige, men också i Europa och i övriga världen. Mer information om Svebio finner Du på vår hemsida www.svebio.se

Vi använder oss av cookies.Läs mer