Tillbaka

I nästa nummer av Bioenergi: Storsatsning på biodrivmedel, hållbara transporter och miljöfordon

Nu är dags för Bioenergi nr 6–2019 - årets stora temanummer om biodrivmedel & transport. Norden är en av de mest intressanta regionerna i världen när det gäller både produktion och användning av biodrivmedel.

bil_vag_skog

Tidningen Bioenergi tittar på hela kedjan från råvara till produktion, distribution och användning – innovationer och utvecklingsprojekt.

Bioenergi skriver om produktion av biodrivmedel och användning av biodrivmedel för transport och belyser nya samarbeten och investeringar i Sverige och internationellt.  I nummer 6 undersöks några aktuella fordonsnyheter och man tar upp några heta frågor med biodrivmedel som tillgång på råvaror, hållbarhetsfrågor och naturligtvis politiska styrmedel.

Biodrivmedelskartan 2019

I år lyfter Bioenergi produktion av biodrivmedel lite extra genom att publicera biodrivmedelskartan som går med som bilaga i tidningen i 5 000 exemplar. Kartan visar alla befintliga och planerade anläggningar för produktion av biodrivmedel i Norden. Förra året fick man med 122 anläggningar i vår lista. Hur många blir det i år?

Läs mer

 

Vi använder oss av cookies.Läs mer